Күшті сусындар, ішу мәдениеті_Таңдау 1 000 ₸

Күшті сусындар, ішу мәдениеті_Таңдау

№271853
Создано: Вчера
Күшті сусындар, ішу мәдениеті_Таңдау  Алматы - изображение 1
Күшті сусындар, ішу мәдениеті_Таңдау  Алматы - изображение 2
Күшті сусындар, ішу мәдениеті_Таңдау  Алматы - изображение 3
Күшті сусындар, ішу мәдениеті_Таңдау  Алматы - изображение 4
Күшті сусындар, ішу мәдениеті_Таңдау  Алматы - изображение 5
Күшті сусындар, ішу мәдениеті_Таңдау  Алматы - изображение 6
Күшті сусындар, ішу мәдениеті_Таңдау  Алматы - изображение 7
Күшті сусындар, ішу мәдениеті_Таңдау  Алматы - изображение 8
Адрес: ул. Си Синхай, д. 22, Алматы, Қазақстан, Показать На карте на карте
Состояние: Новый 
1. Сырамен денсаулық – Карл Хайнц Рикен, Хайке ван Брак, 2001, Мәскеу, «GRAND-FAIR», жұмсақ жылтыр мұқаба, б.: 158, кестелермен және ақ/ақ сызбалармен, пішімі: 201 x 125 мм, салмағы: 99 г, таралымы: 15 000 дана.

Медицина ғылымының докторы Карл Хайнц Рикен өз кітабын бүкіл әлемде өте танымал сусын сыраға арнады. Ежелден белгілі бұл сусынның құрамында біздің әл-ауқатымызға оң әсер ететін, тамаша тағамдық қоспа ретінде қызмет ететін және диетаны сақтауға жарамды заттардың керемет мөлшері бар. Сыра өндірісі, оның түрлері, адам ағзасына әсері туралы айта отырып, автор сонымен қатар сусынның дұрыс сақталуы, құю, косметикалық салада қолданылуы туралы баяндайды және осы керемет өнімді үй тәжірибесінде қолдануды кеңейтетін еліктіретін рецепттер береді.

2. Күшті алкогольді сусындар – Ю. Иванов, 1997 ж., Смоленск, «Русич», қатты ламинатталған мұқаба, б.: 509, көптеген ақ/ақ сызбалармен және түсті кірістірулермен, пішімі: 206 x 131 мм, салмағы: 416 г, таралымы: 31 000 дана.

бренди дегеніміз не; Armagnac, текила немесе джинді қалай ішуге болады; қай ликер немесе коньяк жақсы; жалғанды шынайы сусыннан қалай ажыратуға болады. Бұл кітап автордың көп жылғы еңбегінің жемісі. Бұл шетелдік күшті алкогольдік сусындар мен олардың Ресейдегі аналогтарына арналған алғашқы танымал басылым. Коньяктардың, ромдардың, вискилердің және басқа да көптеген сусындардың үздік брендтерінің сипаттамасы, оларды ішу жолдары кітапты әрбір отбасы үшін таптырмас нұсқаулыққа айналдырады, ауызсу мәдениетін дамыту мақсатына қызмет етеді. Кітапта жалған аңыздар, жартылай сауатты пайымдаулар мен абсурдтар жоқ. Материал қызықты, түсінікті және егжей-тегжейлі түрде берілген. Кітапта көптеген ақ-қара және түрлі-түсті иллюстрациялар бар. Жақсы алкогольдік сусын, кез келген басқа элиталық нәрсе сияқты, оған лайықты құрметті талап етеді!

3. Шарап әлемі – Ю. Иванов, 1998, Смоленск, «Русич», қатты ламинатталған мұқаба, б.: 640, көптеген ақ-қара сызбалармен және түрлі-түсті кірістірулермен, пішімі: 206 x 131 мм, салмағы: 528 г, таралымы: 11 000 дана.

Кітапта шарап жасау тарихы, өндіруші компаниялардың ұлттық дәстүрлері туралы егжей-тегжейлі, толық және қызықты баяндалған, Францияның, Италияның, Грецияның, Португалияның, Ресейдің және басқа да елдердің ең жақсы винтажды шараптары сипатталған, шарапты тұтыну және ұсыну мәдениеті бойынша ұсыныстар берілген.

Кітап оқырмандардың кең ауқымы үшін қызықты және пайдалы болады, оларға әлемдегі ең жақсы шараптардың кең «теңізінде» жүруге көмектеседі.

4. Ішімдік туралы ғылым. «Денсаулыққа пайдасы бар» сериясы – Аркадий Спичка, 1997, Санкт-Петербург, «Питер», жұмсақ жылтыр мұқаба, б. 245; ақ/ақ сызбаларымен, пішімі: 200 x 126 мм, салмағы: 187 г, таралымы: 20 000 дана.

Шарап шынымен денсаулыққа пайдалы бола ала ма? Соңғы ғылыми зерттеулерге сәйкес, бұл! Ең алдымен, бұл құрғақ қызыл шараптарға қатысты, бірақ белгілі бір жағдайларда кез келген алкоголь сіздің «сиқырлы таяқшаңызға» айналуы мүмкін. Ең бастысы, «шарап ішуді» теріс пайдаланбау!

Белгілі журналист Аркадий Спичканың кітабы шараптар мен басқа да алкогольдік сусындардың емдік қасиеттеріне арналған, сонымен қатар оларды қолданудың басқа да маңызды мәселелерін қозғайды: не ішу керек, қашан, қанша және «асқақ синдромымен» қалай күресуге болады, егер мұндай жағымсыз жағдай орын алған болса!

Қазақстан Республикасының екінші қолдағы интернет-ресурстарында кітап 6235 теңгеден сатылуда.

5. Шарап туралы әңгімелер - Мечислав Пелях, 1979 ж., Кишинев, «Картя Молдовеняск», шаң күртешесі, қатты матадан жасалған жабын, б.: 509, өңі бар, көптеген ақ/ақ және түсті сызбалар мен қапталған қағаздағы фотосуреттер, пішімі: 262 x 176 мм, таралымы: 0100,0000

Авторы М.А.Пелах оқырмандарға жүзім шаруашылығына арналған көптеген ғылыми және ғылыми-көпшілік басылымдардан белгілі. Жазушы өзінің жаңа кітабында кең көлемді деректік материалдарға сүйене отырып, КСРО-да және әлемнің көптеген басқа елдерінде шарап жасаудың пайда болуы, таралуы және дамуы туралы әңгімелейді, оқырманды жүзім шарабы туралы ежелгі мифтер мен аңыздармен, шараптардың түрлері, сорттары, брендтері, оларды дайындау технологиясы және бағалау әдістерімен таныстырады.

Барлық кітаптар мінсіз күйде және барлығы дерлік 1000 теңгеден сатылуда, 4-тармақтан басқасы: 2000 теңге.
№271853
Создано: Вчера
Николай
Был онлайн вчера 19:05
Зарегистрируйтесь или авторизуйтесь чтобы оставить комментарий.
1 000 ₸
Байланыс Контакты
Николай
Был онлайн вчера 19:05
Бұл жарнаманы көбірек адамдар көргенін қалайсыз ба?
Продвинуть объявление